De eerlijkheid is fundamenteel, is de Kwaliteit het leven, is lnnovation macht, en de Dienst is ziel!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Anti het Verouderen Drugs voor verkoop
Van goede kwaliteit Anti het Verouderen Drugs voor verkoop
Hello Linda, het is zeer aardig aan samenwerking met u. Uw poeder en uw dienst zijn zeer goed. Ik bewonder uw werk. Dank opnieuw.

—— — — Armando van Italië

Ik heb zaken met dit bedrijf vaak gedaan. Zeer gelukkig met kwaliteit. Het is een zeer goede overeenkomst.

—— — — Teken van de V.S.

De verzending is altijd snel en veilig. Absoluut meer zaken met hen zal doen.

—— — — Tom van het UK

Één van mijn vriend gekochte producten van dit bedrijf en hoogst geadviseerd het. Werkelijk tevreden met hun naverkoopdienst. Zeer snelle reactie.

—— — — Robert van Spanje

De test met natrium 3 nitrobenzenesulphonate is positieven, ben ik tevreden met het product, meer contacteer ik u whent I-behoefte het.

—— — — M. RAUL van Canada

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd. Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

 • lopende band

  De Technologieco. van Hubeijusheng, Ltd heeft productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal vooruitgegaan.

   

  Jusheng heeft zich tot een professionele fabriek en 10 Productielijnen vervaardigend Actieve Farmaceutische Ingrediënten en Farmaceutische Tussenpersonen met de inspanningen van verscheidene jaren en bijdrage van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

   

  Het geavanceerde productiemateriaal en de installaties, het perfecte kwaliteitsborging en controlesysteem, de efficiënte productanalyse en de controle zijn allen beschikbaar in ons bedrijf.

   

  De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan. Elk partijproduct moet overgegaan strikt systeem voor kwaliteitscontrole en dan ingepakt in de zak van de aluminiumfolie of de vezel kan als vereisten van verschilcliënten door professionele technici.

 • OEM / ODM
 • R & D

  Met een provinciaal R&D-Centrum en meer dan tachtig nationale octrooien, heeft Jusheng een volledige waaier van producten - meer dan 2000 types totaal - in Actieve Farmaceutische Ingrediënten en Farmaceutische Tussenpersonen geproduceerd.

   

  Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

   

  Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Contactgegevens
Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Linda

Tel.: 0086-27-59599243

Fax: 0086-27-83861211

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)