De eerlijkheid is fundamenteel, is de Kwaliteit het leven, is lnnovation macht, en de Dienst is ziel!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenGrondstof Drug

Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder

Van goede kwaliteit Anti het Verouderen Drugs voor verkoop
Van goede kwaliteit Anti het Verouderen Drugs voor verkoop
Hello Linda, het is zeer aardig aan samenwerking met u. Uw poeder en uw dienst zijn zeer goed. Ik bewonder uw werk. Dank opnieuw.

—— — — Armando van Italië

Ik heb zaken met dit bedrijf vaak gedaan. Zeer gelukkig met kwaliteit. Het is een zeer goede overeenkomst.

—— — — Teken van de V.S.

De verzending is altijd snel en veilig. Absoluut meer zaken met hen zal doen.

—— — — Tom van het UK

Één van mijn vriend gekochte producten van dit bedrijf en hoogst geadviseerd het. Werkelijk tevreden met hun naverkoopdienst. Zeer snelle reactie.

—— — — Robert van Spanje

De test met natrium 3 nitrobenzenesulphonate is positieven, ben ik tevreden met het product, meer contacteer ik u whent I-behoefte het.

—— — — M. RAUL van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder

China Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder leverancier
Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder leverancier Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder leverancier Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jusheng Brand
Certificering: ISO, 9001, USP
Modelnummer: 58-33-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Discount is possible if your order is big enough
Verpakking Details: 10g, 20g, 50g, 100g, 500g. 1kg, 10kg
Levertijd: binnen 2 werkdagen
Betalingscondities: T/T vooraf, Geldgram, Western Union, Bankoverdracht.
Levering vermogen: 50kg/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 58-33-3 MF: C17H21ClN2S
Apparence: Wit kristallijn poeder Zuiverheid: 99%
E-mail: linda@hubeijusheng.com Skype:: leef: linda_8965
whatapp: +86 18871490254 Tel.:: +0086 027 59599243

Promethazinehcl Neuroleptic van de de Doserings Grondstof van het Steekproefgebruik de Drugdrug CAS 58-33-3
 

Sleutelwoord:  Promethazinehcl poederleverancier, Promethazine-HCL poederrecept, Promethazine-HCL voor verkoop, Promethazine-HCL poederfabrikanten, Promethazine-HCL poederprijs, Promethazine-HCL Dosering, Promethazine-HCL Gebruik


Snel detail


Productnaam: Promethazinewaterstofchloride
Synoniemen: 10 (2-dimethylamino-1-propyl) phenothiazine waterstofchloride; PROMETHAZINE HCL; PROMETHAZINE WATERSTOFCHLORIDE; PHENERGAN; 10 (propyl 2 (dimethylamino)) phenothiazinemonohydrochloride; 10 (propyl 2 (dimethylamino)) - phenothiazinmonohydrochloride; 10 (2-dimethylaminopropyl) phenothiazinehydrochloride; 10 (3-dimethylaminoisopropyl) phenothiazinehydrochloride
CAS: 58-33-3
MF: C17H21ClN2S
Mw: 320.88
EINECS: 200-375-2
Productcategorieën: Actieve Farmaceutische Ingrediënten; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Zwavel & Seleniumsamenstellingen; Histaminereceptor; API; COLACE; Inhibitors
Smeltpunt 230-232°C
opslagtemperaturen. Ijskast
Merck 13,7878

 
Beschrijving


Het Promethazinewaterstofchloride is een racemische samenstelling.

Het Promethazinewaterstofchloride, een phenothiazine derivaat, wordt aangewezen chemisch als 10H-Phenothiazine-10-ethanamine, N, N, α-trimethyl, monohydrochloride, (±) - met de volgende structurele formule:

Het Promethazinewaterstofchloride komt voor als wit om geel, praktisch geurloos te verzwakken, kristallijn poeder dat langzaam oxydeert en blauw bij de verlengde blootstelling aan lucht wordt. Het is oplosbaar in water en vrij oplosbare stof in alcohol.

 

DOSERING EN BELEID


De Tabletten USP van het Promethazinewaterstofchloride zijn contraindicated voor kinderen onder 2 jaar oud (zie waarschuwing-Zwart Dooswaarschuwing en Gebruik in Pediatrische Patiënten).

1. Allergie

De gemiddelde mondelinge dosis is 25 genomen mg alvorens zich terug te trekken; nochtans, kunnen 12,5 mg vóór maaltijd en bij zich het terugtrekken worden genomen, indien nodig. Kies 25 mg-dosissen bij bedtijd uit of 6,25 tot 12,5 genomen mg zullen drie keer dagelijks gewoonlijk voldoende zijn. Na initiatie van behandeling in kinderen of volwassenen, zou de dosering aan het kleinste adequate bedrag moeten worden aangepast. Het beleid van promethazinehcl (promethazinewaterstofchloride) zal in 25 mg-dosissen minder belangrijke transfusiereacties van een allergische aard controleren.

2. Bewegingsziekte

De gemiddelde volwassen dosis is 25 tweemaal daags genomen mg. De aanvankelijke dosis zou 12 uur later moeten genomen helft aan één uur vóór voorzien reis zijn en 8 worden herhaald, indien nodig. Op volgende dagen van reis, adviseert men dat 25 mg bij zich het voordoen en opnieuw vóór de avondmaaltijd worden gegeven. Voor kinderen, de tabletten van het promethazinewaterstofchloride, stroop, of rectale zetpillen, kunnen 12,5 tot 25 mg tweemaal daags, worden beheerd.

 

3. Misselijkheid en het Braken

Antiemetics zouden niet in het braken van onbekende etiologie in kinderen en adolescenten (zie waarschuwing-Gebruik in Pediatrische Patiënten) moeten worden gebruikt.

De gemiddelde effectieve dosis van promethazinewaterstofchloride voor de actieve therapie van misselijkheid en het braken in kinderen of volwassenen is 25 mg. Wanneer het mondelinge medicijn niet kan worden getolereerd, zou de dosis parenteraal (cf. Promethazine-Injectie) of door rectale zetpil moeten worden gegeven. 12.5 - aan 25 mg kunnen de dosissen, zonodig, bij 4 aan de intervallen van 6 uur worden herhaald.

Voor misselijkheid en het braken in kinderen, is de gebruikelijke dosis 0,5 mg per pond lichaamsgewicht, en de dosis zou aan de leeftijd en het gewicht van de patiënt en de strengheid van de voorwaarde moeten worden aangepast die worden behandeld. Voor profylaxe van misselijkheid en het braken, zoals tijdens chirurgie en de postoperatieve periode, is de gemiddelde dosis 25 die mg bij 4 - aan de intervallen van 6 uur wordt herhaald, zonodig.

 

4. Kalmeren

Dit product verlicht vrees en veroorzaakt een stille slaap waarvan de patiënt gemakkelijk kan worden gewekt. Het beleid van 12,5 tot 25 van het promethazinemg waterstofchloride door de mondelinge route of door rectale zetpil bij bedtijd zal kalmeren in kinderen verstrekken. De volwassenen vereisen gewoonlijk 25 tot 50 mg voor nacht, prechirurgische, of obstetrische kalmeren.

 

Van de de grondstoffendrug van CAS 58-33-3 HCL van Promethazine Neuroleptic Wit Kristallijn Poeder

 

Contactgegevens
Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: linda

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)